Eten & Drinken

Je loopt door de binnenstad van Rotterdam en opeens komen er allerlei lekkere etensgeuren op je af. Je maag begint te knorren, water loopt in jouw mond en je hebt zo ontzettend trek in iets lekkers. Maar wat nu? Er zijn veel etenstentjes te vinden.

 

Scharrels & Schuim
Kip is hot. Op de Lijnbaan vind je een restaurant genaamd Scharrels & Schuim. Dus heb je trek in kip? Ga hier dan zeker naar toe. Lekkere kip gerechten om van te smullen! Een aanrader: kipsalon. Een variant op beruchte kapsalon. En dat is een gerecht dat je zeker geproefd moet hebben!

kipsalon

The Tea Lab
Lekkere lokaal gebrande koffie, heerlijke thee of een ijsthee met vers fruit, ice coffee en veel meer. Kortom, met The Tea Lab kun je alle kanten op. Naast de lekkere lunchgerechten zoals tosti's en lekkere salades, kun je ook genieten van gratis internet en voldoende stopcontacten. Heerlijk even bijkomen bij The Tea Lab aan de Westewagenstraat in hartje Rotterdam.

thetealab2

Restaurant Prachtig
Prachtig, een naam dat zeker bij het restaurant hoort! Je kunt restaurant Prachtig vinden in het kloppend hart van Rotterdam. Lekker eten en drinken met een adembenemend uitzicht op de Willemsbrug, de Erasmus brug en de Kop van Zuid. Ultiem genieten na een drukke werkdag of lekker bij praten in de knusse hoekjes, dat kan allemaal! Het restaurant is licht en sfeervol en bied een ruime keuze aan lekkere hapjes en drankjes. Een leuke afsluiter na het bezoeken van onze vakantiebeurs!

prachtig