Gastsprekers

Bestemming Onbekend - Henk van Rooijen
Naast alle andere activiteiten kunt u ook komen luisteren naar de enige echte Henk van Rooijen. Henk is mede-eigenaar van het bedrijf: ‘Bestemming Onbekend’, een vakantiebedrijf die voor jou een dagje uit, weekendje weg of een complete vakantie in elkaar zet. Het bedrijf heeft een uniek concept: de klant weet niets over de bestemming en hier kom je pas achter als je er bent. Meer weten? Kom naar de vakantiebeurs waar Henk van Rooijen u er alles over verteld! De 50ste bezoeker van zijn presentatie krijgt een zomerse goodiebag cadeau, so don’t miss out!

henk-van-rooijen

Naomi Yasuda en Benjamin Leleu 
Rebranding Transavia
Zij zijn dé visual designers van Mirabeau. Zij hebben meegewerkt aan de re-branding van Transavia en zij hebben een groot aandeel gehad bij het ontwerpen en bedenken van "het nieuwe Transavia". Het doel van Transavia is dan ook om met elke passagier een klantrelatie op te bouwen. Daarom bedient het vernieuwde Transavia iedere individuele passagier persoonlijk en vrolijk via ‘Mijn Transavia’. Dit is het werk van het team van Mirabeau. De website is nu volledig aangepast en gericht op de consument. Het is overzichtelijk en heeft een vriendelijke uitstraling net als het logo van Transavia dat een compleet nieuwe uitstraling heeft gekregen. Transavia heeft een nieuw jasje gekregen op het gebied van gebruik en design. 

naomi benjamin

Bloggend de wereld rond - Melissa Köller van Grenzeloosreizen
Wat doe je als je van reizen en schrijven houdt? Je begint een blog natuurlijk! Melissa Köller heeft vele reizen gemaakt en ze wilt daar graag iets over vertellen tijdens MiXM! - Vakantiebeurs. Dus ben jij benieuwd naar haar ervaringen? Naar verre reizen, bloggen in het algemeen of hoe je een blog promoot? En duizenden volgers krijgt? Dus heb jij zin om naar deze bijzondere reisblogger te luisteren? Kom dan naar het MiXM! - Vakantiebeurs op donderdag 3 november. Zien wij jou daar?

melissa

Hoofdredacteur Uitgeverij Verhagen - Teuntje van Delft
Hoofdredacteur De Bloemenkrant, directeur De Weijer Design Communicatie

Mevrouw Van Delft komt vertellen over wat zij precies doet, haar werkwijze. Ook komt zij vertellen waar haar ideeën voor de reizen vandaan komen, hoe zij ervoor zorgt dat de lezers bij dat blad blijven, waar haar ideeën voor die reizen vandaan komen, wat haar doelgroep is en hoe snel het hele proces gaat (bedenken, uitvoeren etc.). Zij wil haar lezing openen met hoe belangrijk communicatie is, omdat het vak soms onderschat wordt.
Zij zal een halfuur spreken: twintig minuten praten en vijf minuten voor eventuele uitloop en vragen. In haar verhaal probeert zij het publiek te betrekken en ze mee te laten denken. Zij spreekt in het auditorium, waar zij een PowerPoint presenteert.

teuntje-van-delft

Stageverblijf Suriname - Melvin Seedorf
SVS is een jong en dynamisch bemiddelingsbedrijf met betrekking tot het vinden van een stage en/of verblijf in Suriname. Melvin gaat een lezing geven over hoe het proces binnen zijn bedrijf verloopt op het gebied van het regelen van een stagebedrijf voor studenten. Hoe de communicatie in zijn werking gaat vanuit het bedrijf naar Suriname. Waarom SVS een goede organisatie is voor studenten.

melvin