Welkom bij MIXM!

Lijkt het je interessant om meer te leren over innovaties in de communicatiebranche? Wil jij professionals uit de branche horen spreken? Of meedoen aan een workshop? Lees dan verder!

MixM: hét communicatie event voor en door (toekomstige) professionals! De eerstejaars studenten Communicatie en Crossmedia aan de Hogeschool Inholland organiseren dit event.

MixM! vindt plaats op 23 maart 2017 van 15:00 tot 19:00 uur, op de Wildenborch 6 in Diemen-Zuid.

Er worden gastsprekers uitgenodigd en workshops gegeven. Ontzettend interessant als je op de hoogte wil blijven van vernieuwingen in het vakgebied, want toegang is gratis!

Het enige wat je hoeft te doen is de onderstaande QR code scannen om deel te nemen!
QR code MixM

Sponsors van MixM! 2017

Voor het event MixM! hebben de studenten geen enkel budget gekregen. Hierdoor moeten zij zelf op zoek naar sponsors voor eventuele materialen of catering. Hieronder vind je de sponsors!Logo bean

Team The Start-Ups worden met de catering gesponsord door Surinaams Eetcafé Bean There in Diemen.
Zij verkopen Surinaamse broodjes en gerechten, maar serveren ook de lekkerste coffee in Diemen! Link naar website.

 

Het team The Start-Ups hebben een professionele fotograaf ingehuurd om mooie plaatjes te schieten tijdens het event! Zijn naam is Coen Bouwstra en zijn website vind je hier.

 

 

Leziz catering verzorgt lekker Turks eten voor alle medewerkers en organisatoren. Leziz cateringDe website van Leziz vind je hier!

Pin It on Pinterest

Share This