Wie ga jij bezoeken?

Alle gastsprekers zullen spreken in het auditorium.

15:00-15:25 Opening Frodo Korff

15:30-16:05 Combeau

Wat zal de toekomst ons brengen? Wat voor ontwikkelingen zijn er nu speelt in de wereld? Wij leven virtueel en snakken naar meer. Om hier meer over te weten, zijn jullie welkom om te luisteren naar de lezing van Robin de Lange. Alles over Virtual Reality en Augmented Reality. Een goed voorbeeld van Augmented Reality is Pokémon GO!

16:05-1640 STERR communication

Vertrouwt u iedereen op onlinedatingsplatformen? Wij echt niet! Op het evenement gaan wij u inlichten over onlinedatingsfraude. Bij datingsfraude doen mensen zich voor als een ander persoon. De fraudeur laat personen verliefd op hem worden, voor bijvoorbeeld geld of uit onzekerheid. Dit overkwam ook Eline Veldhuizen. Zij is helaas slachtoffer geworden van datingfraude
Vele mensen hebben te maken met onlinedatingsfraude, maar durven dit niet uit te spreken. Waarom? Omdat zij zich schamen! Wij maken dit onderwerp bespreekbaar en proberen het taboe te doorbreken. Eline gaat haar eigen verhaal aan u vertellen. Zij zal uitleggen hoe ze achter de fraude is gekomen en hoe ze dit uiteindelijk heeft weten te verwerken.
Misschien denkt u, dit gebeurt mij niet! Helaas hebben meer mensen dit gedacht. Wij kunnen u ervan verzekeren dat het iedereen kan overkomen. Dus ook u!

16:40-17:10 People’s Revolution

Wij hebben een gastspreker uitgenodigd die jullie, de bezoekers, gaat informeren over ‘Media Framing’ en handvatten gaat bieden om uzelf te wapenen tegen ‘Media Framing’. De identiteit van de gastspreker houden wij nog even geheim, dit doen wij zodat zij bij aankomst op het event, niet opgewacht wordt door Interpol of haar talloze fans.

17:15-17:50 The Social Club

17:50-18:30 CoCreCo